ÜRÜNLERİMİZ

image

PSB Nektarin Çeşitleri

Limon

Erik

PSB Şeftali Çeşitleri

Badem

Kayısı

PSB Kayısı Çeşitleri

Ceviz

Nektarin

Mandarin Çeşitleri

Hurma

Şeftali

Portakal Çeşitleri

Zeytin

Nar

httpv://youtu.be/https://youtu.be/1cBZzAU7lTI

İHRACAT HARİTAMIZ

image
image
image
image
image
image
Favori Fidancılık

1. Kalite Fidancılık

image

Son yıllarda ülkemizde meyvecilikte hızlı bir dönüşüm yaşanmaktadır. Bu dönüşümün daha da hızlanarak ülkemizin dünya meyvecilik sektöründen daha fazla pay alması toplam üretimin %3-5’leri seviyesinde olan taze meyve dış satışımızın hızla arttırılması için modern meyveciliğin gereklerinin yerine getirilmesi gereklidir. Bu çerçeve de “Favori Fidancılık” olarak üreticinin her yönden desteklenmesi ve sorunların çözümü yönünde firmamız teknik elemanları yoğun çaba içerisindedirler.

Favori Fidancılık” kendini sürekli yenileyerek modern meyveciliğin gerektirdiği Bodur, Yarı Bodur ve Standart Çöğür anaçlarına aşılı milyonu aşkın meyve fidanı üretim faaliyetlerini Çukurova bölgesinde sürdürmektedir. Ülkemiz sahip olduğu farklı ekolojik özellikler ve toprak yapıları ile meyve yetiştiriciliğine son derece uygun bir yapıya sahip olup bu özelliklerinden dolayı bir çok meyve türünde üretim miktarı ve üretim alanlarında dünyada, ilk sıralarda yer almaktadır. Bunun bilincinde olan “Favori Fidancılık” sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimi ile farklı ekolojik bölgelerimize uygun anaçlara aşılı sert çekirdekli şeftali , nektarin, kayısı, erik ve badem çeşitleri ile narenciye, zeytin ve nar çeşitleri gibi türlere ait sertifikalı meyve fidanları üretmektedir. Konusunda uzman kadromuz ve bu özelliği ile konusunda ülkemizin en köklü kuruluşu konumunda olan “Favori Fidancılık” kendini sürekli yenileyerek modern meyveciliğin gerektirdiği Bodur, Yarı Bodur ve Standart Çöğür anaçlarına aşılı milyonu aşkın meyve fidanı üretim faaliyetlerini Çukurova bölgesinde sürdürmektedir.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Need funds for your personal or business needs? The mini loans in minutes offers flexible loan options to suit your requirements.